Nova Rock 2014!

Z deseto obletnico se v avstrijski  vraca Nova rock festival. Z zvenecimi imeni kot so Iron Maiden, Prodigy, Rob Zombie, Limp Bizkit, Slayer, Volbeat, Black Sabbath in se mnogo drugimi, bodo na travnike Pannonia fields (v blizini avstrijskega Nickelsdorfa) zagotovo privabile tudi marsikaterega slovenca.
Nova Rock
Photo credit_Rene Huemer

Poskrbljeno bo tako za tiste, ki bodo na prizorisce prispeli z osebnim avtomobilom, kot za tiste, ki zelijo na prizoriscu kampirati (s sotorom ali prikolico). Poskrbeli so tudi zasebne namestitve v okolici. Organizatorji festivala dobro sodelujejo z lokalno skupnostjo, saj so si zagotovili sodelovanje in prizorisce Panonia fields II vse do leta 2016.

Na voljo so tudi ze vstopnice, ki so v predprodaji se nekoliko cenejse in vsekakor vredne nakupa, saj je festival skoraj vsako leto popolnoma razprodan. Klik.

Na uradni spletni strani Nova Rock 2014 so na voljo tudi podrobnejse informacije o samem festivalu in tudi aktualen line up, ki ga organizatorji se dopolnjujejo. Nas nasvet je – Nova Rock je vsekakor vreden obiska!

 

Leave a Reply