Frequency festival 2014!

Green Fields avstrijskega mesta St.Poelten bodo od 13-16.avgusta zopet barvito obarvani. V mesto se namrec vraca festival Frequency festival 2014, ki bo tako kot vsako leto do sedaj, ponudil zanimiv glasbeni nabor za razlicne glasbene okuse.

Frequency
Photo credit_Frequency festival FB page

Na kar osmih odrih se bo zvrstilo preko 120 nastopajocih;  Macklemore & Ryan Lewis,  Queens Of The Stone Age,  NOFX , Parov Stelar Band, Lily Allen, Gogol Bordello ,Imagine Dragons,  Blink 182,  Ska- P , Skindred , Skrillex , Snoop Dogg aka Snoop Lion , so le nekateri od njih.

nofx_press_picture2
NOFX_official photo

Na festivalu je poskrbljeno tako za kampiranje, hrano, pijaco, obilo festivalskih aktivnosti, za najbolj razgrete osvezitev ponuja tudi bliznja reka…. Poleg festivalskih vstopnic, so vstopnice razdeljene tudi po dnevih in na voljo za vsak festivalski dan posbej; http://frequency.at/tickets.

QOTSA_Photo_Lullabies_6
Queens Of The Stone Age_official photo

Festivala se poleg zanimivega glasbenega dogajanja drzi tudi tako imenovana zelena nota; zelijo vzpostaviti “eco green” koncept, ki naj bi festival cim bolj vkljucil v naravno in pa tudi v lokalno okolje. Zelo si namrec prizadevajo ohraniti festivalsko okolje cisto, hkrati pa vdrzevati korekten odnos z ljudmi, ki bivajo v blizini festivalskega dogajanja. Vec informacij o festivalu samem lahko poiscete na uradni spletni strani festivala: http://frequency.at/. Festival vreden obiska.

Tagged with:

Leave a Reply