InMusic festival 2014, Zagreb, Croatia

Nedalec stran od meje s Slovenijo, na zagrebskem jezeru Jarun, bo v juniju potekal najvecji hrvaski open air festival in eden vecjih “alter” festivalov v nasi bliznji okolici – InMusic festival.

Festival se v Zagreb na idilicno prizorisce jezera Jarun, na Otok hrvatske mladezi, vraca ze devetic. In imel bo kaj ponuditi. Od 23-25.junija se bodo na festivalu zvrstili mnogi znani izvajalci kot so The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, The Fratellis, Flogging Molly, Digitalism, Bombay Bicycle Club,… Kot vsako leto bo tudi letos festival ponudil moznost mlajsim, se neuveljavljenim izvajalcem, da se predstavijo sirsi publiki. Iz Slovenije bodo letos poleg N’Toka nastopili tudi skupini Your Gay Thought in The Canyon Observer.

samir_ceric.preview
Photo credit_InMusic webpage (Samir Ceric Kovacevic).

Na festivalu bo poskrbljeno tako za kampiranje, kot tudi za hrano in pijaco. Prodaja vstopnic, skupaj s paketi (transfer-nastanitev-vstopnica), se je ze zacela, zato pohitite. Vec informacij na uradni spletni strani festivala: http://www.inmusicfestival.com/.

matej_grgi_5.preview
Photo credit_InMusic webpage (Matej Grgic).

Velja omeniti tudi, da je festival s svojo uspesnostjo poneslo ze dalec preko svojih meja, saj ga je National Geographic Traveler uvrstil med top 3 festivale na svetu! Vredno obiska!

Tagged with:

Leave a Reply